Tietoa meistä

Tietoa meistä

Tietoa meistä

Day Spa Sun

Day Spa Sun on vuonna 2009 perustettu yritys, jonka ajatuksena on tarjota paikkakuntalaisille ja lomalaisille hetkiä arjen yläpuolella. Voit tulla nauttimaan meille perushieronnoista, kasvohoidoista, jalkahoidoista tai monesta muusta hemmotteluhoidosta. Haluamme tarjota sinulle rauhallisen hoitoympäristön sekä ammattitaitoisen henkilökunnan joka palvelee ja kuuntelee Sinua.

Lämpimästi tervetuloa!

palvelulupauksemme

Miksi valita meidät

Day Spa Sun on sisustettu tunnelmalliseksi. Jokainen hoitohuone on harmoninen ja rauhoittava hoitoympäristö joka tukee hoidon tavoitetta. Voit nauttia hoidostasi kaikilla aisteilla. Hoitajamme ovat koulutettuja terveyden- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisia. Olet luotettavissa ja osaavissa käsissä hoidoissamme.

Toimimme eettisesti ja voit luottaa vaitioloomme. Teemme kaikki hoidot korkealaatuisilla ja turvallisilla ammattilaistuotteilla. Hoidoissamme käytetään LCN, Phytoceane ja Bernard Cassiere tuotteita. Löydät myymälästämme myös kotihoitotuotteita.

Tutustu henkilökuntaan

Iina

Kosmetologi

Iina on Day Spa Sunin uusin tulokas. Iinalta varaat kasvo-, käsi- ja jalkahoidot, aroma- ja kuumakivihieronnat, sokeroinnit, geelilakkaukset ja värjäykset. Lisäksi Iina tekee ripsien pidennyksiä; niin klassiset, volyymit kuin hybridit luonnistuvat tältä moniosaajalta.

Anja

Kosmetologi, hieroja

Työhönsä omistautunut Anja taitaa kokeneella varmuudellaan jalka- ja kasvohoidot sekä hieronnat ja hemmotteluhoidot. Anja tekee työtään sydämellisesti, rempseällä luonteellaan. Anjan hoitavat kädet pehmentävät jalkasi ja saat apua moniin vaivoihisi.

Annemari

Urheiluhieroja

Annemari on urheiluhieroja, joka pehmittää urheilijoiden ja muidenkin lihasjännitykset napakoilla otteillaan. Annemari on myös opiskellut purentalihasten toimintahäiriöiden hoitoa. Annemari on kuunteleva, empaattinen ja iloinen.

Heidi

Kosmetologi

Kosmetologi Heidi taitaa kasvo-, käsi- ja jalkahoitojen lisäksi kestovärit ja sokeroinnit. Heidi luo hoitotilanteeseen harmoniaa rauhallisella luonteellaan.

Markus

Koulutettu hieroja

Markus on Ylivieskasta kotoisin oleva koulutettu hieroja ja valmistunut Vuokatti Sport Academysta 2021. Markus tarjoaa klassista ja urheiluhierontaa sekä purentaelimistön toimintahäiriöiden hoitoa, eli tuttavallisemmin purentalihasten hierontaa.

Liisa

Day Spa Sunin yrittäjä, henkilökunnan assistentti

”Toimin Kalajoella hyvinvointi- ja matkailualan yrittäjänä. En tee itse hoitoja Day Spa Sunissa, mutta vastaan palveluiden markkinoinnista, myynnistä sekä yritän toiminnallani saada ihanalle henkilökunnalleni töitä tulevaisuudessakin. Jos soitat tai laitat sähköpostia Day Spa Suniin, asioit suoraan kanssani. Autan mielelläni löytämään juuri sinulle sopivan hoidon sekä kuuntelen palautteesi hoitoihimme liittyen. Onko jokin palvelu, mitä kaipaisit valikoimaamme? Toimitko sinä hyvinvointialan yrittäjänä ja haluaisit ehkä liittyä tiimiimme työllistyen yhdessä Suomen suosituimmista matkailukeskuksista? Laita viestiä tai soita!”

info@dayspasun.fi 
puh. 0440 555 670

Kuvagalleria

© Day Spa Sun | Digi- ja mainostoimisto Donetti