Tietoa meistä

Tietoa meistä

Tietoa meistä

Day Spa Sun

Day Spa Sun on vuonna 2009 perustettu yritys, jonka ajatuksena on tarjota paikkakuntalaisille ja lomalaisille hetkiä arjen yläpuolella. Voit tulla nauttimaan meille perushieronnoista, kasvohoidoista, jalkahoidoista tai monesta muusta hemmotteluhoidosta. Haluamme tarjota sinulle rauhallisen hoitoympäristön sekä ammattitaitoisen henkilökunnan joka palvelee ja kuuntelee Sinua.

Lämpimästi tervetuloa!

palvelulupauksemme

Miksi valita meidät

Day Spa Sun on sisustettu tunnelmalliseksi. Jokainen hoitohuone on harmoninen ja rauhoittava hoitoympäristö joka tukee hoidon tavoitetta. Voit nauttia hoidostasi kaikilla aisteilla. Hoitajamme ovat koulutettuja terveyden- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisia. Olet luotettavissa ja osaavissa käsissä hoidoissamme.

Toimimme eettisesti ja voit luottaa vaitioloomme. Teemme kaikki hoidot korkealaatuisilla ja turvallisilla ammattilaistuotteilla. Hoidoissamme käytetään LCN, Phytoceane ja Bernard Cassiere tuotteita. Löydät myymälästämme myös kotihoitotuotteita.

Tutustu henkilökuntaan

Päivi

Urheiluhieroja ja kosmetologi

Päivi on toiminut hyvinvointialalla yli 20 vuotta. ”Pidän tärkeänä laajaa ja korkealaatuista hoito- ja tuotevalikoimaa, joka huomioi asiakkaan tarpeet mahdollisimman kattavasti.” Päivi on toiminut Day Spa Sunin yrittäjänä 30.11.2021 saakka ja osallistuu edelleen hoitotyöhön osittain.

Anja

Kosmetologi, hieroja

Työhönsä omistautunut Anja taitaa kokeneella varmuudellaan jalka- ja kasvohoidot sekä hieronnat ja hemmotteluhoidot. Anja tekee työtään sydämellisesti, rempseällä luonteellaan. Anjan hoitavat kädet pehmentävät jalkasi ja saat apua moniin vaivoihisi.

Annemari

Urheiluhieroja

Annemari on urheiluhieroja, joka pehmittää urheilijoiden ja muidenkin lihasjännitykset napakoilla otteillaan. Annemari on myös opiskellut purentalihasten toimintahäiriöiden hoitoa. Annemari on kuunteleva, empaattinen ja iloinen hoitaja.

Aki

Urheiluhieroja

Akin erikoisalaa on urheiluhieronta. Hierojan ammatin lisäksi Aki valmentaa kuntoliikkujia, elämäntapamuutosta hakevia sekä tavoitteellisesti treenaavia urheilijoita. Liikunta ja luonto on osa aktiivisen ja urheilullisen Akin elämää. Intohimona on aidosti auttaa sekä saada asiakkaan keho ja mieli voimaan paremmin. Tervetuloa siis kannustavan, kuuntelevan ja positiivisen Akin käsittelyyn!

Heidi

Kosmetologi

Kosmetologi Heidi on uusin lisäys Day Spa Sunin henkilökuntaan. Heidillä on takanaan jo lähes kymmenen vuoden kokemus kosmetologina ja hän taitaakin kasvo-, käsi- ja jalkahoitojen lisäksi kestovärit, ripsien taivutukset, geelilakkaukset ja sokeroinnit. Heidi luo hoitotilanteeseen harmoniaa rauhallisella luonteellaan.

Kuvagalleria

© Day Spa Sun | Digi- ja mainostoimisto Donetti