Tilaa lahjakortti

Tilaa lahjakortti

ELÄMYSLAHJA

Tilaa lahjakortti

Lahjakortin Day Spa Sunin palveluihin voit hankkia monin eri tavoin.

Voit ostaa lahjakortin suoraan online-varausjärjestelmästä. Maksu tapahtuu varausjärjestelmän kautta korttimaksulla ja lahjakortin voit tulostaa itse, ladata tai lähettää lahjansaajalle suoraan tekstiviestillä.

Voit myös tilata lahjakortin sähköpostiisi ja tulostaa sen itse lahjansaajalle tai lähettää eteenpäin sähköpostitse lahjansaajalle. Lähetämme lahjakortin lahjansaajalle nimettynä, kauniina ja tyylikkäänä A4-kokoisena pdf-dokumenttina. Maksu tapahtuu joko laskulla tai maksulinkillä, jota käyttämällä lahjan voi maksaa korttinumeroa käyttämällä.

Voimme myös postittaa lahjakortin antamaasi osoitteeseen laskun kera. Laskuun lisäämme 10 € laskutus- ja toimituskuluja. Tätä vaihtoehtoa miettiessäsi pitää huomioida myös postin aikataulut. Mikäli lahjalla on kiire, suosittelemme sen hankkimista online-varausjärjestelmästä tai sähköpostitse.

Lahjakortteja voi myös ostaa suoraan myymälästämme. Olemme tällä hetkellä avoinna tilauksen mukaan, joten tullessasi noutamaan lahjakorttia myymälästä, olethan ensin yhteydessä meihin.

Voit tilata lahjakortin täyttämällä alla olevat tiedot tai ottamalla meihin suoraan yhteyttä sähköpostilla info@dayspasun.fi tai puhelimitse 0440 555 670.

    © Day Spa Sun | Digi- ja mainostoimisto Donetti