Lahjakortti

Lahjakortti

ELÄMYSLAHJA

Hoitava ja hemmotteleva lahjakortti

Day Spa Sunin lahjakortti on toivottu lahja, olipa sitten joulu, äitienpäivä, syntymäpäivä tai haluat muuten vain muistaa läheistäsi.

Voit ostaa lahjakortin suoraan online-varausjärjestelmästä. Maksu tapahtuu varausjärjestelmän kautta korttimaksulla ja lahjakortin voit tulostaa itse, ladata tai lähettää lahjansaajalle suoraan tekstiviestillä.

Voit tilata lahjakortin sähköpostiisi ja tulostaa sen itse lahjansaajalle tai lähettää eteenpäin sähköpostitse lahjansaajalle. Lähetämme lahjakortin lahjansaajalle nimettynä, kauniina ja tyylikkäänä A4-kokoisena pdf-dokumenttina. Maksu tapahtuu joko laskulla tai maksulinkillä, jota käyttämällä lahjan voi maksaa korttinumeroa käyttämällä.

Voimme postittaa lahjakortin antamaasi osoitteeseen laskun kera. Laskuun lisäämme 10 € laskutus- ja toimituskuluja. Tätä vaihtoehtoa miettiessäsi pitää huomioida myös postin aikataulut. Mikäli lahjalla on kiire, suosittelemme sen hankkimista online-varausjärjestelmästä tai sähköpostitse.

Lahjakortteja voi myös ostaa suoraan myymälästämme. Olemme tällä hetkellä avoinna tilauksen mukaan, joten tullessasi noutamaan lahjakorttia myymälästä, olethan ensin yhteydessä meihin.

Voit tilata lahjakortin täyttämällä alla olevat tiedot tai ottamalla meihin suoraan yhteyttä sähköpostilla info@dayspasun.fi tai puhelimitse 0440 555 670.

Tilaa lahjakortti

Lahja naiselle

Ylellinen Lapin Taikaa -kokovartalohoito, Kasvojen kaunistushoito,
Lämmin suklaahieronta tai Jalkahoito lakkauksella ovat jokaisen naisen toivelistalla.

Tilaa lahjakortti

Lahja miehelle

Myös miestä voi hemmotella hoitavalla lahjakortilla. Miehille suosittuja lahjoja ovat Aikalisä miehelle, Tosimiehen kasvohoito, Jalkahoito tai tehokas hieronta; niska-hartiahieronnasta kokohierontaan (30-110 min).

Tilaa lahjakortti

Millaista hoitoa haluaisit?

Lue lisää tarjoamistamme palveluista ja varaa aika!

TUTUSTU HOITOIHIN

© Day Spa Sun | Digi- ja mainostoimisto Donetti