Lahjakortti

Lahjakortti

ELÄMYSLAHJA

Hoitava ja hemmotteleva lahjakortti

Day Spa Sunin lahjakortti on toivottu lahja, olipa sitten joulu, äitienpäivä, syntymäpäivä tai haluat muuten vain muistaa läheistäsi.

Lahjakortin saat meiltä neljällä eri tavalla:

  1. Voit ostaa euromääräisen lahjakortin suoraan online-varausjärjestelmästä. Maksu tapahtuu varausjärjestelmän kautta korttimaksulla ja lahjakortin voit tulostaa itse, ladata tai lähettää lahjansaajalle suoraan tekstiviestillä.
  2. Voit tilata sähköisen lahjakortin käyttämällä alla olevaa tilauslomaketta (linkki alla). Tällöin saat sähköpostiisi A4-kokoisen pdf-dokumentin, jonka voit tulostaa itse tai lähettää lahjansaajalle sähköpostilla. Maksu tapahtuu laskulla tai maksulinkillä, jota käyttämällä lahjan voi maksaa korttinumeroa käyttämällä. Huomioithan, että viime hetken lahjakorttitilaukset kannattaa aina tilata soittamalla meille puh. 0440 555 670. Palvelemme puhelimen päässä myös viikonloppuisin.
  3. Voimme postittaa perinteisen lahjakortin antamaasi osoitteeseen laskun kera. Laskuun lisäämme 10 € laskutus- ja toimituskuluja. Tätä vaihtoehtoa miettiessäsi pitää huomioida myös postin aikataulut. Mikäli lahjalla on kiire, suosittelemme sen hankkimista online-varausjärjestelmästä tai sähköpostitse.
  4. Perinteisiä lahjakortteja voi myös ostaa suoraan myymälästämme. Olemme tällä hetkellä avoinna tilauksen mukaan, joten tullessasi noutamaan lahjakorttia myymälästä, olethan ensin yhteydessä meihin.

Tilaa lahjakortti

Millaista hoitoa haluaisit?

Lue lisää tarjoamistamme palveluista ja varaa aika!

TUTUSTU HOITOIHIN

© Day Spa Sun | Digi- ja mainostoimisto Donetti