Hoitovalikoima

Hoitovalikoima

Palvelumme

Hoitovalikoima

Day Spa Sun tarjoaa hoitavia ja rentouttavia hemmotteluhetkiä Kalajoen Hiekkasärkkien matkailualueen sydämessä, Kylpylä SaniFanissa. Hoitovalikoimastamme löydät muun muassa hierontoja, kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja sekä monipuolisia hoitokokonaisuuksia.

Varauksen voit tehdä online-varausjärjestelmän kautta 24/7 sekä puhelimitse, sähköpostilla tai lähettämällä yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.

Huomioithan seuraavat asiat vieraillessasi meillä

Suosittelemme varauksen tekemistä hyvissä ajoin ennakkoon. Varsinkin viikonlopun ja lomakausien varauskalenteri täyttyy nopeasti.

Kerrothan meille jo varausvaiheessa, mikäli sinulla on jokin pitkäaikaissairaus, lääkitys, allergia tai olet raskaana. Näin varmistamme hoidon soveltuvuuden sinulle.

Saavuthan paikalle hyvissä ajoin, viimeistään 5 minuuttia ennen ajanvarauksen alkua. Voit odottaa omaa aikaasi hoitolamme aulassa, kutsumme sinut hoitohetkeen etunimelläsi.

Laitathan puhelimesi äänettömälle jo odotustilanteessa.

Mikäli myöhästyt, se verottaa hoitoaikaasi. Myöhästymisen takia käyttämättä jääneen palvelun hintaa emme valitettavasti voi hyvittää.

Jotta voimme tehdä hoitotilanteesta mahdollisimman mukavan, ilmoitathan hoitajalle toiveistasi ja tuntemuksistasi heti hoidon alussa ja sen kuluessa:
• Onko sinulla erityistoiveita hoidon suhteen?
• Oletko kipuherkkä?
• Onko sinulla kylmä, kuuma?
• Onko olosi muutoin mukava?

Hoidon aikana toivomme sinun rentoutuvan ja nauttivan hetkestä. Tämän varmistamiseksi hoitaja:
• Käy läpi hoidon eri vaiheet heti aloitustilanteessa.
• Ei välttämättä keskustele kanssasi, vaan antaa sinun rentoutua. Voit kuitenkin milloin tahansa kertoa hoitajalle tuntemuksistasi tai muuten vain rupatella. Valinta on sinun.
• Hoidon aikana hoitohuoneessa soi rauhallinen taustamusiikki. Halutessasi musiikki voidaan sammuttaa.

Kuulemme mielellämme palautteesi hoidon jälkeen!

Muita huomioitavia asioita:

Hoitoaika sisältää myös maksutapahtuman myymälässä.

Ethän saavu hoitoihin alkoholin vaikutuksen alaisena.

Ilahduta läheistä lahjakortilla!

TILAA LAHJAKORTTI

© Day Spa Sun | Digi- ja mainostoimisto Donetti